Ens presentemActivitat
En aquest apartat les classes participants s'han de presentar als altres, explicant el nom de la seva classe, qui sónd'on  i el que els agrada.
Cliqueja a "publicació nova" (nueva entrada) per fer la teva aportació.

Activity
In this section the participating classes must be introduce to the other, explaining the name of the class, who they are, where they are from and what they like.
Click on "New Post/ Crear entrada" to add your comment.


Hola, hola!!!!

publicado a la‎(s)‎ 4 nov 2014, 3:09 por Cristina Vitoria

Hola companys!!!

Som els nens i nenes de P5 del col·legi Sant Andreu de Badalona. Com veieu a les nostres fotos, som la classe de les Bruixetes i Bruixtos, els Vaquers i els Pirates. Tenim moltíssim ganes de participar en aquest projecte i experimentar!!!!!! 

Fins aviat!!
ENS PRESENTEM LES CLASSES DELS SOLS I ELS NÚVOLS DE L'ESCOLA PAIDOS

publicado a la‎(s)‎ 29 oct 2014, 7:49 por Ma Angels Orive   [ actualizado el 1 nov 2014, 6:12 ]

HOLA AMICS I AMIGUES!
SOM LES CLASSES DE P5 DE L'ESCOLA PAIDOS DE SANT FRUITÓS DE BAGES, ESTEM MOLT CONTENTS DE PODER PARTICIPAR EN AQUEST PROJECTE, DONCS ENS AGRADA MOLT FER EXPERIMENTS I INVESTIGAR. LES NOSTRES MESTRES ES DIUEN ÀNGELS I DÀMARIS. US ENVIEM DUES POSTALS AMB LES FOTOS ON HI SORTIM TOTS, I SI US HI FIXEU BÉ TAMBÉ HI PODREU VEURE LES NOSTRES MASCOTES, ELS CONILLETS BLANQUET I BLANCOT. MOLTS PETONS!!!Col.legi Sant Andreu

publicado a la‎(s)‎ 23 oct 2014, 11:45 por Eva Pastor

Hola som els nens-es de P-4 del Col.legi Sant Andreu de Badalona: Els Científics, Els Astronautes, i Els Exploradors. Estem molt contents de tornar a participar en aquest projecte, ja que ens ho passem molt bé fent experiments amb els colors, la llum, l´aigua....
  
    
                   

1-3 of 3